Ma 2018. december. 10. hétfő ,Judit napja van.
Termékeink
Pick Pack Pont információ
Szállítási információk
Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A Pick Pack Pontok Inmedio és Relay hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig vannak nyitva.

A Pick Pack Pont-ban történő átvétel díjszabása:

Amennyiben átvételkor fizet:
1-20000 Ft-ig: ...1200 Ft
20000 Ft felett: ..ingyenes!

Amennyiben előre utalással fizet:
1-20000 Ft-ig: ...1000 Ft
20000 Ft felett: ..ingyenes!

Mikor válassza a Pick Pack Pontot-ot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack pont-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítás oldalon történik. Ön előbb beállítja a "Átvétel Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából. A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést. A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.
Átutalásos fizetés esetén a csomagot a rendelési összeg beérkezésekor tudjuk indítani, tehát a szállítási határidő az átutalás idejével meghosszabodik.